domingo, 18 de marzo de 2018

ELS PINGÜINS SÓN OCELLS?


El nostre projecte va començar amb el conte "Una montaña de amigos", on un petit pingüinet està molt trist perquè no pot volar i amb l'ajuda de tots els seus amics animals aconsegueix arribar a tocar els niguls.Després del conte ens férem la pregunta d'inici del projecte, a partir de la qual ens sorgiren moltes més.


Per contestar totes aquestes preguntes feim un treball d'investigació i anam a la biblioteca per veure si trobam resposta a les nostres preguntes, a més a més els nins trien una pregunta per investigar a casa seva.També cercam informació a internet i veiem vídeos.
Després d'averiguar que existeixen diferents tipus de pingüins i diferents mesures ens demanam quin deu ser el més alt i si mesura més o menys que nosaltres, per això decidim fer-ne un a mida real i després mesurar-nos tots nosaltres.Una altra dubte que ens va sorgir, mentre estudiàvem els pingüins, va ser sobre el plomatge d'aquests i de com de freda devia ser l'aigua on vivien. Per això vàrem decidir fer un experiment, fer les hipòtesis pertinents i després comprovar el resultat.

La veritat és que l'aigua estava molt freda i era mal de suportar. 
 També vàrem cercar algun conte més de pingüins i la mestra Ma del Mar, ens va contar " El viaje de los pingüinos", el qual ens parla del perill d'extinció d'aquests animalets pel desgel de l'Antàrtida. 


Ja esteim a punt d'acabar el projecte, i la mestra Ma del Mar ens ha ensenyat una cançó i un ball de pingüins. Ens ho passam molt bé imitant-los!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario