domingo, 11 de noviembre de 2018

PROJECTE:ACHERONTIA ATROPOS

N'Elias ens va dur una eruga "gegant" que va trobar al seu hort i vàrem aprofitar per observar-la una mica. Aquesta eruga ens va cridar l'atenció per la seva gran mida i és per això que vàrem decidir investigar una mica més sobre ella. Aquesta és la circular que els nins se'n dugueren a casa:
Estimades famílies,

Ja hem acabat el nostre projecte sobre la nostra escola. Ara ens agradaria estudiar algunes coses sobre les erugues o cucs. Més especialment sobre una eruga que es converteix en un “borinot de la mort o papallona de la mort”. No vos assusteu, no és perillós.
Per això demanam la vostra col·laboració per investigar.


Tot d'una va haver-hi un parell d'alumnes que investigaren i ens dugueren la seva recerca a classe, per compartir el que sabien amb els seus companys. 

Amb la informació que ens duien els nostres companys, aprofitam de fer algunes feinetes en grup, per anar assimilant els nous continguts. Algunes vegades ens entenem a la primera i d'altres ens consta una mica més, però al final ho aconseguim.

Després d'un temps n'Elias ens ha dut el capoll que ha fet l'eruga i hem aprofitat per mesurar-lo i comprovar que mesurava els centímetres que deia la informació que havíem trobat. Ara estem a l'espera de veure quan sortirà la papallona. ESPERAM ANSIOSOS!!!


Seguim investigant i aprenent moltes coses sobre aquest animalet, per això veiem alguns vídeos molt interessants.

Els alumnes ens segueixen duent els resultats de les seves explicacions i ens ho conten als altres.

 La mestra de cinquè ens ha deixat un microscopi perquè poguéssim observar molt bé aquest insecte.

En Monsef S. ens ha dut aquest llibre de la biblioteca pública de la Colònia perquè poguéssim estudiar i aprendre més coses.No hay comentarios:

Publicar un comentario